Висок клас комарници

КОМАРНИЦИ

Връзка с нас

ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО

Всички предлагани продукти, отговарят на високите изисквания на пазара и покриват нормативните уредби за качество на Европейското законодателство.

JOLLY

JOLLY e eлегантен страничен ролетен комарник за врати, с практичен и ергономичен дизайн и вертикален профил без дръжки. Много лесен за употреба както от външната, така и от вътрешната страна на помещението. Наличен с единични или двойни крила. Употребата на комарника е лесна и безопасна, свързана с много нисък долен профил от 3 мм, което превръща Jolly в идеалния избор за деца, възрастни хора, както и за врати, които се използват често.

LIBERA

LIBERA е елегантен комарник със странично плъзгане, идеален за френски прозорец; Снабдена е с ергономичен захват по цялата дължина на профила, което го прави удобен и лесен за използване отвътре и отвън.
Отварянето и затварянето на вратата, снабдена с пружина става напълно контролиранo и не позволява случайно и непредвидено бързо плъзгане. Тази характеристика, прибавена към отсъствието на подов водач, прави продукта, идеален за отвори с голям човекопоток, както и за деца и хора със затруднено придвижване.

PLISSE MIRAI

PLISSE MIRAI за отвори за врати е лека противо- москитна система на базата на вертикално поставено плисирано платно на мрежата.

Системата има три модела с отваряне в една посока (един подвижен корниз, едно платно), с разтваряне в двете посоки (два подвижни корниза, две платна) и с отваряне във всяко направление (два подвижни корниза и едно платно).

Фиксирането на подвижния корниз в крайна точка е възможно благодарение на магнитната лента. Системата е подходяща за монтиране в помещения, използвани от хора с ограничени възможности.
Долния поддържащ профил може да бъде 7мм и има отверстия за оттичане на водата при дъжд.

PLISSE INFINITY

PLISSE INFINITY е универсална противомоскитна система с вертикално разположени плисирани гънки за покриване на широки отвори. Пълното отсъствие на направляващи релси на пода прави управлението и експлоатацията на това изделие лесни и комфортни. Това се постига благодарение на разположения в долния край на мрежата, на нивото на пода, подвижен направляващ шнур, който се прибира в страничния профил при събрано положение. Изделието може да бъде лесно свалено за почистване и след това да бъде монтирано отново без употребата на инструменти.

Изделието може да се състои от една или две секции /мрежести платна/ , раздвижвани от центъра или даже с последователно отваряне на секциите /до шест/.

МОТОРИЗИРАНИ СИСТЕМИ

 

Системата се предлага в четири функционални разновидности – Комарници / Затъмнители / Слънцезащитни / Кристал. Представлява вертикална ролетна система, моторизирана, а по избор
би могла да бъде с манивела. Тази система представлява идеалната комбинация между елегантност и функционалност и е най- уместното решение за затваряне на големи отвори с помощта на единично платно, напълно сигурно, благодарение на защитаващата от вятър система с цип. Системата е особено подходяща за тераси и веранди.

КЛАСИЧЕСКА СИСТЕМА

 

Ролетната противонасекомна система е предназначена за монтаж на еднокрили прозорци и двукрили прозорци с летящ делител. Кутията на ролката с мрежа е разположена в горната част на прозореца и посоката на движение на мрежата е вертикално отгоре-надолу.
Предимствата на тази система са оптимално уплътнение към касата на прозореца, практична експлоатация, благодарение на функцията за навиване и оптимално съхранение през зимните месеци без сваляне.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За детайли относно продуктите, не се колебайте да се свържете с нас!

КОНТАКТИ