РАБОТИМ САМО С ДОКАЗАЛИ СЕ ВЪВ ВРЕМЕТО ПРОИЗВОДИТЕЛИ!

АВТОМАТИЧНИ ВРАТИ

автоматична врата door2

GEZE

Системите за автоматични врати на GEZE откриват почти неограничени възможности пред конструирането на врати. Най-иновативните задвижващи механизми, при които на първо място са поставени високата функционалност, безопасността, комфортът и дизайнът, правят автоматичните врати на GEZE перфектното решение на всяко входно пространство

GEZE

Плъзгащите врати спестяват място, те са елегантни и съвременни. Стъклените автоматични врати са идеално решение, когато трябва да се използва дневната светлина и да се постигне изискан външен вид. Автоматичните плъзгащи се врати на GEZE могат да бъдат използвани за изпълнение на широк спектър от изисквания за приложения в рамките на една сграда.

С монтажната си височина от само 7 см, новата автоматична врата GEZE Slimdrive SL NT се вписва почти невидимо във фасадата. Осигурява надеждност по ненатрапчив начин. Моторът е издръжлив, не изисква техническо обслужване и задвижва безшумно крила с тегло до 125 кг.

GEZE Slimdrive SL NT се предлага и в сертифициран вариант за аварийни и евакуационни изходи – GEZE Slimdrive SL NT-FR с издръжлива двумоторна технология. Благодарение на интегрирания акумулатор, вратата поддържа всички функции при отпадане на захранването (за ограничено време в зависимост от капацитета на акумулатора).

Вратата е сертифицирана и по стандартите БДС EN 16005 и DIN 18650, регламентиращи безопасността на автоматичните врати в пешеходни зони. GEZE Slimdrive SL NT гарантира оптимална безопасност, благодарение на самообучаващото се управление – вратата настройва времето на отваряне, спрямо потока от хора. Интелигентното цифрово управление е категория 2 по DIN EN ISO 13849-1 (Безопасност на машините. Части от системите за управление, свързани с безопасността.) Вратата самостоятелно разпознава и протоколира грешките си, притежава вградена защита от късо съединение за всички контроли и задвижки и всички нейни функции са интегрирани в единен блок, т.е. не са необходими допълнителни модули.

автоматична врата sl1
автоматична врата sl2
автоматична врата sl3
автоматична врата sl4

Свържете се с нас!

Обадете ни се за консултация и поръчки.

ВРЪЗКА С НАС