Дограма за дома и офиса.

Доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма.

REHAU

Прозоречните системи от REHAU внасят по-голям комфорт, тишина, светлина и удобство.

Преоткрийте прозорците за съвременния начин на живот.

SYNEGO

Доброто самочувствие

Прозорците SYNEGO от REHAU носят продуктовия етикет EcoPuls. Това означава, че съдържанието на рециклиран материал в профила на прозореца е над 40%. REHAU застава зад този положителен за екологията ефект. Насладете се на комфорта с вашите прозорци и на самочувствието, че сте избрали щадящ природата продукт.

Отличните топлоизолационни свойства на прозоречната система SYNEGO гарантират, че правите нещо добро за околната среда в дългосрочен план.
Веднъж монтирани във вашите жилищни помещения, те постигат до 45% по-добра топлоизолация в сравнение със стандартните прозорци*.
Това спестява енергия, осигурява уютна топлина и повишава стойността на имота ви.

Прозорците SYNEGO изключват шума

Чувствайте се добре, независимо от това, колко шумна е обкръжаващата среда.

Шумът разболява, дори и ако сте изложени на него неволно и несъзнателно. Проучванията показват, че редовното излагане на шум от трафика води до значително по-висок риск от сърдечносъдови заболявания. Оставете навън вредния, причиняващ стрес, шум. Благодарение на по-голямата строителна дълбочина на профила, SYNEGO дава възможност да се използват специални функционални тройни стъклопакети за осигуряване на повишена звукоизолация, което гарантира тишината и спокойствието в дома.

Първокласна звукоизолация

Прозорците SYNEGO подобряват качеството на живот, тъй като са снабдени с трета допълнителна уплътнителна равнина и ограничават шума до 47 децибела. Това е приблизително равносилно на шума от косачка за трева на разстояние няколко метра. По този начин с прозорците SYNEGO се постига до 26 пъти намаляване на шума.

Нашите партньори:

„От основането на фирмата целта на REHAU е посредством самостоятелни рецептури за пластмаси да разкрие нови области за приложение. Ние се стремим да заменим обикновените материали с по-здрави полимери и чрез креативни системни решения да предложим подобрени стойности в полза на нашите клиенти.“

„MACO е в производството на едно и двуосови обкови за прозорци, брави за входни врати, дръжки и обков за капаци създадената през 1947г. в гр. Залцбург, принадлежи към най-значимите производители на международния пазар. Производственият капацитет обхваща обкови за над 35 милиона прозорци годишно.“

„Повече от 12 години Вайс Профил уверено следва стремежа си да оправдава и най-високите очаквания на своите клиенти, партньори и служители, като предлага продукти на европейско ниво. Нашите ПВЦ, алуминиеви и фасадни системи, както и композитните панели Вайс Бонд, са създадени с огромно внимание към нуждите на потребителя, за да внесат усещането за удобство, сигурност и уют във всеки дом.“